Natuursteen

Een begrip in natuursteen

NatuursteenJ. Visser Natuursteen is al jaren een begrip in het leveren van een breed assortiment natuursteen tegels, zoals zwart grijs basalt, keien, slijtvast graniet, hardsteen tegels en zandsteen.

Door onze rechtstreekse import van diverse natuursteenproducten kunnen wij dit materiaal tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden. Hierdoor vormt natuursteen tevens een alternatief voor maatwerkoplossingen in beton.

J. Visser Natuursteen levert haar producten aan gemeentes, hoveniers, bedrijven als aan tuinarchitecten. Natuursteen is uitermate geschikt om in openbare ruimtes te verwerken (denk aan pleinen, plantenbakken, straatwerk, kunstwerken, binnenstedelijke projecten en buitenruimtes), maar ook voor een terras, tuinpad, oprit of binnenshuis.

SOORTEN NATUURSTEEN

Voordelen natuursteen

J. Visser Natuursteen haalt haar natuursteen direct uit de groeven, waardoor u direct het beste materiaal verkrijgt. Dit natuurgesteente is een verrijking voor iedere tuin of huis doordat het naast een lust voor het oog ook zeer slijtvast is en gebruiksvriendelijk.

Slijt- en kleurvast

Natuursteen gaat decennia lang mee. Het is een uitermate duurzaam natuurproduct dat naast kleurvast ook zeer slijtvast is en daardoor zijn waarde behoudt. Zelfs is het zo dat dit stijlvolle gesteente gaandeweg zelfs mooier wordt omdat kleurnuances beter zichtbaar worden. Daarnaast is natuursteen bijzonder praktisch in gebruik. De steensoort is eenvoudig te reinigen en heeft niet veel onderhoud nodig.

Tijdloos en passend in ieder interieur

Het unieke aan natuursteen is dat dit product een tijdloze schoonheid heeft qua kleur en uitstraling en dat toe te passen is in nagenoeg iedere omgeving. Dit kleurvaste gesteente is in allerlei materiaalsoorten, maten, kleuren en bewerkingen leverbaar. Hiermee wordt de sfeer die u wenst gecreëerd. Of het nu bourgondisch, klassiek, modern of rustiek is. Natuursteen is duurzaam en praktisch in het gebruik, mits deskundig toegepast en verwerkt. Daarnaast kan natuursteen binnenshuis als buitenshuis worden gelegd.

Comfortabel en warmtegeleidend

Natuursteen is puur natuur en voelt zodoende als zeer comfortabel om met blote voeten op te lopen. Tevens is dit gesteente een goede geleider wanneer u vloerverwarming heeft. Natuursteen neemt namelijk goed de warmte op en geeft deze daarna weer gelijkmatig af . De badhuizen van weleer waren daarom destijds vast  geheel voorzien van natuursteen.

Oerdegelijk

Als voordeel ten opzichte van keramische vloeren, zijn natuurstenen tegels gemaakt uit één geheel. Dit zorgt ervoor dat deze steensoort minder snel barst en vatbaar is voor beschadigingen. Dit zorgt ervoor dat een natuursteen vloer is ontzettend degelijk is en bij normaal gebruik een leven lang meegaat.

Enkele voorbeelden

Chinese blauwehardsteen

Chinese blauwehardsteen

Blauwe hardsteen 60/60/3 getrommeld

Blauwe hardsteen 60/60/3 getrommeld

Kwaliteits controle

Kwaliteits controle

Kandla grijs gepolijst India

Kandla grijs gepolijst India

Kandla multicolor

Kandla multicolor

Vietnamees basalt

Vietnamees basalt

Blauwe hardsteen opsluitband

Blauwe hardsteen opsluitband

Chinees graniet opsluitband

Chinees graniet opsluitband

Kandla grijs opslag Etten-Leur

Kandla grijs opslag Etten-Leur

 

MEER INFORMATIE?