Maak je tuin een verlengstuk van de woonkamer

Een belangrijke tuintrend is binnen naar buiten halen. En andersom! De tuin wordt een verlengstuk van je huis, het is een extra kamer waar je kunt leven, relaxen en werken.

Het begint bij de functie van je tuin. Wat wil je erin gaan doen? En het is belangrijk dat je de sfeer van binnen naar buiten brengt. Kijk, goed naar je interieur, welke kleuren en stijl heb je hiervoor gekozen. Je krijgt al snel het juiste sfeertje als je kiest voor dezelfde vloer binnen als buiten. De Belgische hardstenen vloeren en de Bourgondische dallen zijn zeer geschikt om binnen en buiten gelegd te worden. De Belgische hardstenen vloeren en de Bourgondische dallen zijn slijtvast en gaan levenslang mee en zonder dat u concessies hoeft te doen in kwaliteit, of dat u het risico loopt dat uw terras tegels bijvoorbeeld kapotvriezen.

Door de vloer ook buiten door te leggen wordt je woonkamer optisch groter. Beide vloeren blijven populair. Dit komt doordat ze in elke stijl, strak modern of landelijk passen maar ook omdat we zien dat het tegenwoordig een trend is om de landelijke stijl te combineren in een modern tijdloos, stoer en stijlvol interieur.

Betonlook met keramische tegels
Een trend  op interieur gebied, maar zeker ook buiten is de betonlook! Weet je dat je ook een betonlook met keramische tegels kunt creëren? Dit zijn zeer mooie tegels waarmee je de authentiek betonlook kunt bereiken. In alle maten en kleuren zijn deze tegels verkrijgbaar. Kies je voor een groot formaat dan krijg je een moderne strakke vloer met een minimum aan voegen. Deze vloeren zijn erg gemakkelijk te reinigen en je hoeft niet bang te zijn voor krassen, scheurtjes of vlekvorming.

Meer weten over natuurstenen vloeren voor zowel binnen als buiten? Bezoek dan de showroom en showtuinen bij J.Visser Klinkers & Kasseien en Natuursteen, www.jvisser.nl.