Over ons

De specialiteiten van J. Visser zijn het inkopen, verwerken en leveren van klinkers, kasseien en natuursteen. De eigenaar van de twee bedrijven is Jaap Visser, die met zijn ruimschootse ervaring en kennis van de bestratingsmaterialen u kan voorzien van passend en vrijblijvend advies en offerte voor straatwerk of natuursteenproducten. J. Visser Klinkers & Kasseien is specialist in het leveren van nieuwe en oude bestratingsmaterialen. Vraag ook naar de mogelijkheden om erfafscheidingen, vensterbanken of sierbanken voor uw huis, bedrijf of tuin te laten vervaardigen door J. Visser Natuursteen.

Terras tot openbare bestrating

Zowel voor een strak aangelegd terras, plein of oprit, maar ook voor trottoirs, straatwerk of andersoortig openbare bestrating of werken kunt u bij J. Visser Klinkers & Kasseien terecht. Ook bent u aan het juiste adres bij J. Visser Natuursteen voor een bijzonder kunstwerk, openbare trappen of natuurstenen banken.

Business to business als particulieren

Met ruim 12,5 jaar ervaring in de zakelijke als particuliere markt zijn wij niet alleen in staat om u te ondersteunen bij de uitvoering van een plan of project, maar geven wij u ook graag professioneel advies en staan wij voor u klaar met praktische oplossingen.

Vakbekwame straatmakers en hoogste kwaliteit bestrating

De vakbekwame stratenmakers zorgen ervoor dat de aanleg van uw werk met zorg en aandacht wordt uitgevoerd. Zij zorgen ervoor dat ieder project vakkundig en nauwkeurig wordt uitgevoerd.

Tegen de beste prijs worden de sierbestrating en natuursteen door onszelf ingekocht. De natuursteen wordt rechtstreeks door ons geïmporteerd uit zowel het Verre Oosten als binnen Europa. Onze producten worden uiteraard grondig geïnspecteerd alvorens ze bij u worden verwerkt. Zo bent u verzekerd van kwaliteitsproducten die een levenslange levensduur hebben.

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan                                                      Vragen? Bel +31 76 5264487