Over ons

Jaap Visser is specialist in het inkopen, verwerken en leveren van klinkers, kasseien en natuursteen. Jaap heeft vele jaren ervaring en met zijn enorme kennis voorziet hij u graag van een vrijblijvend advies en/of passende offerte voor uw straatwerk of natuursteenproducten. Naast zijn specialisme in het leveren van nieuwe en oude bestratingsmaterialen, is hij ook gespecialiseerd in natuursteen. Vraag dus ook zeker naar de mogelijkheden om erfafscheidingen, vensterbanken of sierbanken voor uw huis, bedrijf of tuin bij ons te laten vervaardigen!

Van terras tot openbare bestrating

Een strak aangelegd terras, plein of oprit? Trottoirs, straatwerk of andere openbare bestrating of werken? Of een bijzonder kunstwerk van natuursteen, openbare trappen of natuurstenen banken? Bij J. Visser bent u altijd aan het juiste adres.

Zowel de zakelijke als particuliere markt

Al ruim 20 jaar hebben wij ervaring in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij staan niet alleen voor u klaar om u te ondersteunen bij de uitvoerig van een plan of project, maar wij geven u uiteraard ook graag professioneel advies. Wij denken graag met u mee en staan voor u klaar met passende oplossingen!

Onze stratenmakers

Als u voor J. Visser kiest, dan kiest u voor professionals. Onze vakbekwame stratenmakers zorgen ervoor dat de aanleg van uw werk met zorg en aandacht wordt uitgevoerd. Zij werken vakkundig en zeer nauwkeurig, zoals u dit ook van ons mag verwachten.

De hoogste kwaliteit

Wij kopen onze sierbestrating en natuursteen zelf in. Dit gebeurt uiteraard tegen de beste prijs. Het natuursteen wordt uit zowel het Verre Oosten als binnen Europa rechtstreeks door ons geïmporteerd. En uiteraard worden onze producten, voordat ze bij u worden verwerkt, grondig geïnspecteerd. Op deze manier bent u altijd verzekerd van kwaliteitsproducten die een levenslange levensduur hebben. Want dat is waar J. Visser voor staat!