Klinkers

Specialist in nieuwe en oude bestratingsmaterialen

klinkersJ. Visser Klinkers & Kasseien is specialist in nieuwe en oude bestratingsmaterialen. Klinkers worden vaak gebakken bestrating of straatklinkers genoemd en is een product van hoogwaardige kwaliteit dat er natuurlijk uitziet.

De gebakken bestrating wordt toegepast in zowel de openbare weg, maar ook in tuinen en terrassen. Ook hebben wij kleiklinkers in ons assortiment. Dit zijn hergebruikte klinkers met een mooi glad gesleten uiterlijk. Gebakken bestrating wordt van klei gemaakt en onder hoge temperatuur gebakken in een oven.

Voor de uitstraling die u wenst hebben wij de klinker die u zoekt, zodat een klassieke stijl of juist moderne stijl wordt gecreëerd. Van gebakken klinkers in kei-, dik-, rijn-, of waalformaat, wij bieden u hierin een zeer ruim assortiment.

SOORTEN KLINKERS

Voordelen klinkers

Voor de uitstraling die u wenst hebben wij de klinker die u zoekt, zodat een klassieke stijl of juist moderne stijl wordt gecreëerd. Van gebakken klinkers in kei-, dik-, rijn-, of waalformaat, wij hebben wat u zoekt.

Wat klinkers zo bijzonder maakt

De straatbaksteen wordt gemaakt van klei, dat op hoge temperatuur wordt gebakken. Dit soort steen heeft een natuurlijke uitstraling en de steen wordt mooier naarmate deze ouder wordt. De steen is en blijft kleurecht. Dit houdt in dat het te allen tijde zijn natuurlijke kleur behoudt.

Duurzaam en in vele uitvoeringen

Klinkers zijn van hoogwaardige kwaliteit. De stenen zijn namelijk slijtvast en is een zeer veelzijdig te gebruiken. Er is een grote selectie van soorten verkrijgbaar. Zo kan een authentieke maar ook een zeer modern resultaat worden verkregen met straatbakstenen. Ook lenen klinkers zich uitstekend om te combineren met natuursteen.

Onderhoudsvriendelijk

Gebakken klinkers bieden door het betrekkelijk gladde oppervlak van de steen een natuurlijke weerstand tegen  vuil, mos en algen. Dit betekent dat deze gevolgen van weersinvloeden moeilijker hechten aan de steen en daarom het product onderhoudsvriendelijk maken.

Vriendelijk voor de portemonnee

Straatwerk gemaakt van klinkers gaan decennia lang mee dankzij de duurzame eigenschappen van het product. Dit betekent dat deze bakstenen budgetvriendelijk zijn. Klinkers worden daarnaast regelmatig hergebruikt. Al met al betekent het dat deze steen zich uitstekend leent voor straatwerk voor binnensteden, maar ook voor bijvoorbeeld een oprit.

Enkele voorbeelden

Gebakken klinkers dikformaat 7x20

Gebakken klinkers dikformaat 7×20

Gebakken klinkers dikformaat gen.

Gebakken klinkers dikformaat gen.

Gebakken klinkers waalformaat 5x20 Genuanceerd

Gebakken klinkers waalformaat 5×20 Genuanceerd

Waalformaat opslag

Waalformaat opslag

Gebakken klinkers rijnformaat

Gebakken klinkers rijnformaat

Rijnformaat terrein

Rijnformaat terrein

Opslagterrein Etten-Leur

Opslagterrein Etten-Leur

Gebakken klinker keiformaat 10x20

Gebakken klinker keiformaat 10×20

Gebakken klinkers keiformaat 10x20 genuanceerd

Gebakken klinkers keiformaat 10×20 genuanceerd

Keiformaat terrein

Keiformaat terrein

Gebakken klinkers dikformaat 7x20

Gebakken klinkers dikformaat 7×20

Gebakken klinkers waalformaat 5×20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEER INFORMATIE?