Tuinen

J. Visser werkt niet alleen voor bedrijven maar ook zeer zeker voor u als particulier!

U wilt uw tuin opknappen maar ziet even door de bomen het bos niet meer. Waar moet u beginnen en wat past goed bij uw huis? Wat zijn de mogelijkheden en vergeet u niets?  J. Visser helpt u hier heel graag mee verder. Ons grote assortiment zorgt ervoor dat u altijd de gewenste sfeer kunt creëren in uw tuin. Van een moderne strakke look tot een romantische sfeer. Alles is mogelijk!

Tuin bestraten

Al het materiaal wat u nodig heeft om uw tuin mee aan te leggen, kunt u bij ons aanschaffen. Heeft u zelf geen kennis van bestrating en wilt u het liever uit handen geven? Ook daarvoor bent u bij J. Visser aan het juiste adres. Als u voor ons kiest, kiest u voor professionals. Wij werken enkel met vakbekwame stratenmakers die zorgen dat de aanleg van uw werk met zorg en aandacht wordt uitgevoerd. Zij werken vakkundig en zeer nauwkeurig, zoals u dit ook van ons mag verwachten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan gerust langs in onze showroom tijdens openingstijden. Wilt u liever alvast een afspraak maken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij helpen u graag verder en staan graag voor u klaar!

Enkele voorbeelden: